26 augustus - Kunstzinnig Vathorst

Zaterdag 26 augustus a.s. van 11.00 tot 15.00 uur

AMERSFOORT – Zaterdag 26 augustus staat winkelcentrum Vathorst in het teken van de kunst. Op diverse plekken in het gehele winkelcentrum zijn dan diverse kunstvormen te bewonderen.

Kunstzinnig Vathorst
Op zaterdag 26 augustus kan er in het gehele winkelcentrum genoten worden van kunst in de breedste zin van het woord. 

Op 3 locaties zijn living statues te vinden. De ‘Magician’ zal, kijkend over zijn publiek, proberen nog éénmaal zijn beroemde act te vertonen, maar is zijn talent in al die jaren niet wat vastgeroest…? Er is een stille ondervraging door ‘Sherlock Holmes’ en ‘de lakei’ zorgt ervoor dat alles er piekfijn uitziet, hoewel… 

Bij de pop-art act zijn twee cartoonfiguren uit een stripboek gelopen en de hedendaagse, driedimensionale wereld aan het verkennen. Tijdens een hilarische act zal het koppel, Cindy en Benny, de interactie aangaan met het publiek.

Jong én oud kan de kunstenaar in zich laten loskomen tijdens de graffiti workshop van 13Hoog uit Amersfoort en zich laten portretteren door karikaturisten op het Montmarte pleintje. Kinderen kunnen hun eigen schilderij fietsen maar ook de mega grote opwindsleutel van het speeldoosje omdraaien, waardoor het tot ‘leven’ komt. En wat er dan gebeurt….

De altijd vrolijke Flageolettes en duo De Groeten Thuis zorgt met hun kunstzinnige muziek voor de vrolijke noot. En verzoeknummers zijn aan te vragen!

Genoeg ingrediënten dus voor een verrassende, kunstzinnige middag in het winkelcentrum! Onderstaand de plattegrond:

Plattegrond