Evenementen

AMERSFOORT – Zaterdag 27 augustus staat winkelcentrum Vathorst in het teken van het End of Summer feest, met als thema Verrassen en Proeven! Het is een evenement voor de wijk, maar ook met deelnemers uit de wijk!
Schiet jij het perfecte plaatje voor Winkelcentrum Vathorst? De twee grote fotodoeken met daarop een aantal ondernemers van Winkelcentrum Vathorst; ze zijn haast niet meer weg te denken. Maar de Winkeliersvereniging heeft besloten dat ze vervangen gaan worden! En dit gaat gebeuren door middel van een fotowedstrijd waaraan jong en oud mag meedoen. Wie weet schiet jij het perfecte plaatje en ziet iedereen jouw foto straks op de fotodoeken!
Jaaaa, we mogen weer Koningsdag vieren, hoe fijn is dat! En dus kleurt ons winkelcentrum op woensdag 27 april weer rood-wit-blauw-oranje! De ‘beroemde’ kinderkleedjesmarkt is natuurlijk een vast onderdeel, maar ook muziek, entertainment, sfeervolle horeca én gezellige drukte.
Valentijnsdag is de dag van de liefde en dat moet gevierd worden. Ga daarom naar onze Facebookpagina, vertel ons bij de betreffende Facebook post jullie love story – die leuk, lief, ontroerend, hilarisch mag zijn- en win!
Op zaterdag 27 november werden tal van niets vermoedende mensen weer verrast door onze Surprise Shopper.
Sint en zijn personeel hadden helaas geen tijd om naar het winkelcentrum te komen, dus kwamen op zaterdag 4 december een aantal dansers van de Telekids Musicalschool uit Amersfoort naar ons winkelcentrum om er een feestje van te maken! Zingend en swingend gingen zij door de straten en supermarkten.
Donderdag 11 november is de dag dat een kindje met een lampion mag lopen. Maar dan moet er natuurlijk wel een lampion zijn! Daarom wordt er ook dit jaar weer een gezellige workshop georganiseerd voor kinderen in de basisschoolleeftijd en wel op zaterdag 6 november van 11.00 - 15.00 uur.
Tot en met eind augustus is er iedere vrijdag 'Kidsfun' in Winkelcentrum Vathorst!
Wij hebben een heerlijke Vaderdag-winactie op onze Facebookpagina. Doe mee en win!
Bevrijdingsdag - openingstijden winkels
In deze bijzondere tijd gaan wij met Moederdag tientallen mama’s verrassen!
Het zijn uitdagende tijden voor mensen over de gehele wereld. We begrijpen uiteraard jouw zorgen met betrekking tot het Coronavirus COVID-19.
2 Van 2