Algemeen reglement kleedjesmarkt Koningsdag Vathorst

Algemeen reglement kleedjesmarkt Koningsdag Vathorst

Beste deelnemers (kinderen en ouders) aan de Koningsdag kleedjesmarkt Vathorst

Op 27 april, kleurt Winkelcentrum Vathorst weer Oranje want dan is het Koningsdag.
Die dag kan je genieten van muziek, entertainment, horeca en natuurlijk de traditionele kleedjesmarkt.

Aan deze kleedjesmarkt kan gratis deelgenomen worden, dus haal alle spulletjes maar weer uit kasten, de garage en van zolder....

Om alles goed te laten verlopen, zijn er wel een aantal spelregels. Als iedereen zich aan die regels houdt en de aanwijzingen van de organisatie opvolgt, hoeven we alleen nog maar redelijk weer te hebben om er een toffe dag van te maken. 

*   De kleedjesmarkt begint om 06.00 uur en het complete programma duurt tot uiterlijk 15.00 uur.

*   Kom op je eigen tijd naar het winkelcentrum en kies zelf een plekje... maar pas op! Paden langs en naar de winkels alsmede de in- en uitgangen van winkels moeten vrij blijven van kleedjes en standplaatsen.

 *   De organisatie zal er goed op letten dat je geen paden of wegen blokkeert... doe je dat wel dan wordt je verzocht een andere plek te zorgen. Doe je dit niet, dan zal je worden weggestuurd. De veiligheid mag tenslotte niet in gevaar komen.

 *   Gebruik van geluidversterkende apparatuur is niet toegestaan. Gokspelletjes zijn ook verboden.

*   Gasflessen en vuur(korven) zijn verboden vanwege de brandveiligheid.

*   Auto’s, caravans, aanhangwagens, tenten en kramen mogen niet binnen het kleedjesmarktgebied geplaatst worden (m.u.v. de standplaatsen met een vergunning).

*   Na afloop of bij vertrek van de kleedjesmarkt dienen niet verkochte spullen weer mee naar huis genomen te worden. Laat je plek netjes en opgeruimd achter! 

Ø  LET OP! Deze markt is niet bedoeld om eenvoudig van alle grof vuil af te komen. De materialen/waren die niet verkocht zijn dien je weer mee naar huis te nemen en mogen dus niet achtergelaten worden.  De organisatie zal hier streng op toezien!Voor klein vuil zijn er voldoende containers. Dit dien je zelf in de containers te deponeren 

Horeca
Iets te eten of drinken is op meerdere plaatsen verkrijgbaar, zoals bij: Buono, Limburgia, Kwalitaria-Délifrance, Red Delicious, Verhage en op het plein aan de Cruquius.

Toiletten
In het winkelcentrum staan enkele openbare toiletten opgesteld. Houdt deze schoon AUB Dat is een kleine moeite.

Verkeer
De straten in het winkelcentrum zijn deze dag afgesloten en dus verboden voor gemotoriseerd verkeer! De organisatie zal er streng op toezien dat er geen auto’s door de straten van de kleedjesmarkt rijden zolang het programma officieel loopt.

De locatiemanager van de organisatie houdt toezicht op de naleving van regels en zal beslist ingrijpen wanneer dat nodig blijkt. We gaan er echter vanuit dat dit niet nodig zal zijn en wensen je bij voorbaat een heel gezellige Koningsdag!  

 

Hartelijke groet,

Winkeliers winkelcentrum Vathorst