Dieren de Baas!

 

Dierendag in Winkelcentrum Vathorst

Op woensdag 4 oktober – Dierendag - zijn dieren en hun baasjes eregast in Winkelcentrum Vathorst. Neem je dier dus gerust mee, maak samen een rondje over de rode loper, ga op de foto, ontmoet Nijntje en geniet van beestachtig leuke kortingen.

 

Je dier verdient elke dag aandacht, maar op Dierendag verwennen we onze beestjes net even een beetje extra. Ook bij Winkelcentrum Vathorst. Speciaal voor Dierendag zijn er leuke acties.

 

Op de foto
De rode loper ligt uit op het plein naast de speeltuin. En jij kunt er samen met je huisdier overheen lopen. Maak jezelf en je dier zo mooi mogelijk, want de fotograaf legt alles vast. De mooiste foto wint een leuke prijs.

 

Tas vol korting
Bij Dierspecialist Maxime kun je 4 oktober extra voordelig shoppen voor je huisdier. En de winkel is op deze speciale dag zelfs open van 8 tot 20 uur. Op alles wat in de big shopper van Maxime past, krijg je 25 % korting. Dus van lekkere kattensnoepjes tot mooie halsbanden en speeltjes. Dit is hét moment om iets leuks voor je dier te kopen! Bovendien krijg je zelf ook iets cadeau. Op vertoon van de kassabon, kun je een gratis ijsje halen bij Buono.

 

Lang leve(n) Konijnen
Schrijfster Ilse Pos bezoekt Vathorst en neemt haar haaskonijnen mee. Ilse schreef het boek “Lang Leve(n) Konijnen”, over de succesvolle verzorging van konijnen. Op het gras voor Dierspecialist Maxime vinden demonstraties plaats en kun je Ilse aanspreken over alles wat met de verzorging van konijnen te maken heeft.

 

Beestachtig leuk
Oké, Van Beest bloemen en planten verkoopt niks voor dieren, maar met zo’n naam doe je natuurlijk ook mee met de Dierendag acties. Van Beest bloemen en planten geeft daarom op 4 oktober 200 vouchers aan Dierspecialist Maxime. Hiermee krijg je € 2,50 korting op aankopen vanaf € 10,-. Zo scoor je ook nog eens voordelig een mooie bos bloemen.

 

Ontmoet Nijntje
Het leukste konijn van Nederland is tijdens Dierendag aanwezig in Vathorst. Dick Bruna’s Nijntje loopt rond in het winkelcentrum en jij (of je kind) kunt met haar op de foto. Bij Bruna, waar dan ook de landelijke Boekenweek begint, hebben ze de leuke Nijntje boekjes.

 

Wanneer?
Alle activiteiten rondom Dierendag vinden plaats op 4 oktober tussen 14.00 en 17.00 uur in Winkelcentrum Vathorst. Zorg dat je erbij bent!