Fotowedstrijd Vathorst

Schiet jij het perfecte plaatje voor Winkelcentrum Vathorst?

De twee grote fotodoeken met daarop een aantal ondernemers van Winkelcentrum Vathorst; ze zijn haast niet meer weg te denken. Maar de Winkeliersvereniging heeft besloten dat ze vervangen gaan worden! En dit gaat gebeuren door middel van een fotowedstrijd waaraan jong en oud mag meedoen. Wie weet schiet jij het perfecte plaatje en ziet iedereen jouw foto straks op de fotodoeken!

Winkelcentrum Vathorst; een sfeervol en compleet winkelcentrum voor iedereen waar twee grote fotodoeken hangen met daarop een aantal ondernemers. Deze fotodoeken moeten vervangen worden en de Winkeliersvereniging heeft besloten hier een fotowedstrijd aan te koppelen. Want iedereen is anders en heeft dus ook een andere kijk op het winkelcentrum. Dus pak je camera en ga op pad! Wie weet schiet jij het perfecte plaatje en win jij die felbegeerde plek op het fotodoek!

Mail jouw mooiste digitale foto’s (maximaal drie per fotograaf) van ons winkelcentrum of de wijk Vathorst en een deskundige jury kiest in de eerste week van oktober de allermooiste. De winnende foto komt op de twee grote fotodoeken in het winkelcentrum te hangen.

Voorwaarden
• De ingezonden foto’s dienen een minimale resolutie van 300 dpi te hebben (d3500/2500 pixels). (dit om de kwaliteit op groot formaat te waarborgen). Foto’s gemaakt met een Smartphone voldoen ook niet aan de gewenste kwaliteit.

• Foto’s kunnen tijdens de actieperiode tot en met 30 september 2022 worden gemaild naar info@winkelcentrumvathorst.nl    

• Vermeld er duidelijk je naam en mailadres bij

• De inzender levert zijn foto vrij van rechten aan en draagt door mee te doen aan de actie de gebruiksrechten van de foto over aan de organisatie, die de foto kosteloos mag gebruiken voor promotionele doeleinden ten behoeve van Winkelcentrum Vathorst.

• Door deelname geef je toestemming dat winkelcentrum Vathorst de foto gratis voor publicitaire doeleinden mag gebruiken. Een selectie van de foto’s wordt online gepubliceerd op onze website en onze social media kanalen.

• Een jury beoordeelt de inzendingen. In oktober 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd.