Kerstshoppen in Winkelcentrum Vathorst

Het is weer tijd voor de meest gezellige periode van het jaar! Kom kerstshoppen in Winkelcentrum Vathorst op zaterdag 16 december, zaterdag 23 december en zondag 24 december. De kerstactiviteiten zijn van 12:00 tot 16:00 uur! Het winkelcentrum zal extra gezellig zijn. Zo kan je een wens ophangen in de wensboom; misschien komen jouw grootste dromen wel uit tijdens Kerstmis! Ook kan je genieten van fantastische optredens en nog veel meer! Kom naar het winkelcentrum en laat je verrassen! 

Hieronder kan je zien wat er is te doen op de specifieke dagen:

Zaterdag 16 december: 
Hang je kerstwens in de Wensboom!
Lions Club Amersfoort Vathorst wil dat iedereen mooie kerstdagen kan vieren! Daarom wordt ook dit jaar weer de Kerst Wensboom opgezet! Doe op zaterdag 16 december tussen 14:00 en 17:00 uur een wens voor iemand uit Vathorst die wel een steuntje in de rug kan gebruiken en hang 'm in een kerstbal in de boom! Misschien komt jouw wens wel uit!

Geniet van de kerstoptredens van The Triolettes, De Dames van Stand en Animato Hooglanderveen!

Beleef de meest sfeervolle swingende Kerst met The Triolettes!
The Triolettes bestaat uit de zangeressen Lotte Verhoeven, Lynn Jansen en Roos van der Waerden die tezamen een swingende, close-harmony zangformatie vormen.
Een witte kerst kunnen ze niet beloven maar een sfeervolle, muzikale kerst wel! Ze hebben namelijk een bijzonder programma gearrangeerd. 
Optredens op het Cruquiusplein tussen 12.00 en 16.00 uur.

Zing mee met muziekvereniging Animato!
De muziekvereniging komt als een een heus Dickens orkest naar Winkelcentrum Vathorst! Met een heel breed repertoire aan kerstmuziek, van mooie luisterliederen tot de authentieke meezing-nummers, wordt het een gezellige dag met een heerlijke kerstsfeer!

Tot slot komen De Dames van Stand in Winkelcentrum Vathorst! 
Negen zingende en stijlvol geklede Dames die dol zijn op Kerst! Zij zingen bekende kerstklassiekers die iedereen mee kan zingen. Optreden op zowel Cruquiusplein als Leeghwaterplein bij Icoon tussen 12.30 en 14.00 uur

Zaterdag 23 december:

Tussen 12.00 en 16.00 uur kan je genieten van een Kerstdiva op stelten, een vrolijke sneeuwpop en dansende kerstmeisjes. De dames van het complimententeam zetten je tijdens het winkelen op een unieke en ludieke manier in het zonnetje. Op deze manier ga je zeker sfeervol de Kerstdagen in!

Zondag 24 december:

Extra koopzondag! Kom van 12:00 tot 16:00 uur winkeln in Winkelcentrum Vathorst!

De winkels zijn op deze dagen open volgens de reguliere openingstijden.