Moonlight Shopping

Zaterdag 4 november organiseert Winkelcentrum Vathorst een gezellig en knus evenement: Moonlight Shopping. De winkels zijn open tot en met 20:00 uur en om 19:30 uur treedt Maan op, winnares van The Voice of Holland 2016. Hart van Vathorst serveert hapjes uit eigen keuken, kinderen ontmoeten Dolfje het Weerwolfje en in de wincabine maken bezoekers kans op aantrekkelijke prijzen. Het wordt een avond om niet snel te vergeten!

Winter-BBQ
Op het Cruquiusplein is een heuze Smokey Village Winter BBQ. Doe je tussen 16.00 uur en 18.00 uur ook mee met de Masterclass? Het is een openbare workshop; winkelend publiek kan actief meekijken, beleven en proeven tijdens deze twee uur durende, gevarieerde barbecue-demonstratie. Deze ultieme winter barbecuebeleving is onder leiding van BBQ-chef Fernando Wokke.

Ook is er een knapperend vuurtje om je warm te houden en restaurant Hart van Vathorst serveert hapjes uit eigen keuken. Ondertussen kun je om 16.00 uur, 18.45 en 19.05 uur genieten van spetterende zang- en dansoptredens van onder andere Dance Centre Amersfoort. 

Kidscorner
Ook voor de kids is er tijdens Moonlight Shopping genoeg te beleven! Op het plein bij Icoon kunnen kinderen een lampion maken voor Sint Maarten. Cool Bear is er met limonade en speciaal voor Moonlight Shopping is er ‘glow in the dark schmink’. Jumbo Vathorst zal een springkussen neerzetten, zodat kinderen helemaal uit hun dak kunnen gaan. Ook zal Dolfje Weerwolfje op 4 november een bezoek brengen aan Winkelcentrum Vathorst. Kom jij Dolfje een handje of een knuffel geven?  

Wervelende winactie
Doe op 4 november, tussen 16.00 en 20.00 uur, een aankoop bij één van de winkels in Winkelcentrum Vathorst en maak kans op leuke prijzen. Op vertoon van de kassabon mag je namelijk plaats nemen in de windcabine, waar honderden bonnen met leuke acties rond dwarrelen. Wie weet pak jij één van de drie hoofdprijzen!
Ook zal Jumbo Vathorst een kar met boodschappen neerzetten. Raad jij voor welke bedrag er in deze kar zit? Dan maak je kans op deze kar met boodschappen! 

 

Optreden BRICKED OUT. 

BRICKED OUT komt optreden tijdens de Moonlight Shopping. De band speelt eigenwijze rock, energiek en spannend. Ze worden geroemd om hun vurige podiumprestatie, so be prepared!  In februari 2017 won Bricked Out de publieksprijs tijdens de finale van de Grote Prijs van Leusden. Rond 18.00 uur on stage! Kom je ook?

Magisch optreden van Maan
De avond wordt om 19.30 uur afgesloten met een magisch optreden van Maan. In 2016 won Maan The Voice of Holland. Dit jaar verraste ze het publiek met haar waanzinnige dansoptredens in het populaire RTL 4-programma Dance Dance Dance. Dat belooft dus een spetterend slot te worden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Complete tijdsplanning en activiteiten Moonlight Shopping

Op het Cruquiusplein

16.00 – 20.00 uur            Masterclass Winter BBQ, Hapjes proeven van Hart van Vathorst, Verkoop Druppelvazen van glas, Prijzen vangen in de wervelwindcabine

Line up podiumprogramma (presentatie schakelt tussentijds over naar de Masterclass BBQ)

16.00 – 16.20 uur            Openingsdans Dance Centre Amersfoort                           

16.30 – 17.30 uur            Optreden Nicky (tussentijds Robin, met gitaar)                

17.10 – 17.30 uur            Optreden Nicky                                                                         

17.30 uur                         Opbouwen band Bricked Out

18.00 – 18.30 uur            Optreden Bricked Out

18.45 – 19.05 uur            Optreden Dance Centre Amersfoort                                    

19.05 – 19.25 uur            Optreden Dilara Karsch / Nicky                                             

19.25 – 19.30 uur            Optreden Dance Centre Amersfoort (Space dans)           

19.30 -  20.00 uur            Optreden MAAN

*    De Steltenact is mobiel en loop vooral op Cruquius

Op Leeghwaterplein bij Icoon

15.00 – 20.00 uur           Workshop Lampion maken door De Vlinder Creacentrum

                                        Springkussen Jumbo en Raad het bedrag aan Jumbo-boodschappen in de kar

                                        Workshop Glow in the Dark + Schminken Glow in de Dark door Santies

                                        Cool Bear limonade Cocktailbar

15.30 – 19.00 uur            Workshop Drumtastic

16.30 – 19.00 uur            Meet & Greet Dolfje Weerwolfje (Dolfje staat bij slecht weer in tent bij De Vlinder)