Twinkle Night

Vrijdag 14 december a.s. organiseert Winkelcentrum Vathorst een Twinkle Night. De winkels zijn open t/m 20:00 uur en er zijn speciale acties. Tussen 16:00 en 20:00 uur kan er genoten worden van artiesten bekend van TVOH, prachtige mobiele acts en leuke kinderactiviteiten.

Swingend Cruquiusplein
Op het Cruquiusplein staat het podium waar tussen 16:00 en 20:00 uur diverse artiesten optreden, waarvan de meeste meegedaan hebben aan The Voice of Holland. Zo kan je o.a. genieten van het mooie stemgeluid van René Bishop van The Voice Senior, van de getalenteerde Amersfoortse broers Simon & David die in 2017 meegedaan hebben aan TVOH en last but not least van de Nijkerkse Iris Noëlle Lengkeek. Zij schitterde onlangs bij de blind auditions bij TVOH en ontroerde alle juryleden met haar prachtige nummer Piece by Piece. Daarnaast staan er een aantal kramen met kerstartikelen en restaurant Hart van Vathorst serveert hapjes uit eigen keuken.

Kidscorner
Op het plein bij Icoon staan kinderen centraal. Ze kunnen hier een superleuk kerstlichtje knutselen of zich met ‘glow in the dark’ schmink laten schminken. Kinderen kunnen ook luisteren naar de dansverhalen van Joëlle Sweet. En stilzitten is dan beslist niet mogelijk! De levende kerststal met ezels, koetjes, schapen en geiten en natuurlijk Josef en Maria zorgen ervoor dat je helemaal in kerststemming komt!

Circo di Strada en Winterdiva
Stond Circo di Strada in mei nog in een uitverkochte Amsterdamse ArenA tijdens het optreden van de Toppers in concert, vanavond zijn ze op het winkelcentrum te bewonderen! Circo di Strada is een unieke internationale circusparade die een onvergetelijke beleving zal geven. Een gevarieerde combinatie van muziek en meerdere circuselementen zoals steltlopen, jongleren, eenwielfietsen en ballopen. En tijdens de Twinkle Night zijn ze ook nog eens fraai verlicht!

Een feeërieke Winterdiva, betovert je met haar verschijning als ze als het ware aan je voorbij zweeft.

Op de foto
Nog geen leuke kerstkaart? Laat je dan op de foto zetten door de kerstfotograaf die de gehele avond rondloopt. Al dan niet met leuke kerstitems, word je gratis op de foto gezet en de foto wordt meteen uitgeprint zodat je deze direct mee naar huis kunt nemen!

Hapjes, drankjes en acties
Ook aan hapjes, drankjes en acties ontbreekt het deze avond niet. Diverse winkeliers pakken hiervoor speciaal uit. Zo kan je genieten van bijvoorbeeld oliebollen, glühwein, chocolademelk, lekkere hapjes, mooie kerstkortingen en zelfs een modeshow bij Shoeby!