Update COVID-19 Winkelcentrum Vathorst

Het zijn uitdagende tijden voor mensen over de gehele wereld. We begrijpen uiteraard jouw zorgen met betrekking tot het Coronavirus COVID-19 maar de veiligheid en het welzijn van de bezoekers en medewerkers van winkelcentrum Vathorst zijn zoals altijd van het grootste belang!

 

We volgen het advies van de lokale gezondheidsautoriteiten op de voet en melden zowel onze bezoekers als de centrummedewerkers dat goede hygiëne de sleutel is om de verspreiding van dit virus tot een minimum te beperken. De gestelde maatregelen vanuit de RIVM worden nageleefd en waar nodig na aanpassing vanuit RIVM bijgesteld.

 

We hebben kennis genomen van de aankondiging van de Nederlandse overheid waarin de eis is opgenomen dat alle horeca (restaurants, bars) voorlopig gesloten zullen zijn of alleen open voor afhaal.

De overige winkels zijn op dit moment echter zoveel mogelijk normaal geopend. Het is echter mogelijk dat sommige winkels het besluit hebben genomen om te sluiten of andere openingstijden hanteren. Neem voor de actuele openingstijden daarom contact op met de betreffende winkel.

Onze excuses voor het eventuele ongemak dat hierdoor kan ontstaan.

 

Ook voor de geplande evenementen vraagt dit een actieplan. Gelet op de gestelde maatregelen vanuit het RIVM is het noodzakelijk om ook de komende evenementen te cancelen. Via social media zullen we je op de hoogte houden over de ontwikkelingen en doorgang van evenementen.

 

Tot slot wensen wij iedereen een goede gezondheid!