Verrassend Vathorst

Op zaterdag 27 augustus kan er op beide pleinen tussen 13:00 en 18:00 uur genoten worden van tal van verrassende, leuke en lekkere activiteiten. Zo kunnen kinderen op het Healthy Plein aan de Leeghwater hun eigen gezonde en lekkere snack samenstellen, een (on)gezonde glittertattoo laten bij zetten of uit hun bol gaan bij dansdocent. Nog niet voldoende gesprongen? Dan is er ook nog het Candyland Springkussen! Ballonkunstenaar Patrick van de Ven maakt ondertussen de meest fraaie kunstwerken van ballonnen terwijl de altijd vrolijke Flageolettes de sterren van de hemel zingen en spelen.

Op het Cruquiusplein staat de Kindercocktailbar waar kinderen zelf hun meest fantastische cocktails kunnen samenstellen dus ‘shake it out kids’!

Volwassen kunnen gratis meedoen met de VR-experience en ontdekken hoe een lekker hapje gemaakt wordt om vervolgens aan het einde bij het afdoen van de VR-bril dat lekkere hapje voor hun neus te zien staan … eureka!

De mobiele Candy Girls zorgen beslist voor veel ohh’s en ahh’s en vanzelfsprekend willen ze met je op de foto!

Ondertussen zorgen o.a. Dolce Beringer en Merle Beuving (beiden bekend van The Voice Kids), Demi van den Bos van de girlband Unity en The Telekids Musicalcrew voor swingende optredens. De Disco Diva’s sluiten de middag af met een explosie aan discohits! Energieke medleys samen met de knallende stemmen van de diva’s maakt het geheel tot een show waarbij niemand stil kan blijven zitten! Een van de Diva’s is Ingrid Simons, verantwoordelijk voor de vrouwenstem ‘Rainbow High in the Sky’ van DJ Paul Elstak en ‘No Time to Waste’.

Maar er is meer; bij diverse ondernemers kan er genoten worden van heerlijke hapjes en drankjes maar ook van hapjes die uitgedeeld worden door sweet hostesses, kan er een kijkje genomen worden bij Sportschool Good Habbits om te proeven wat zij te bieden hebben en bij Bruna is tijdens de demonstratie te zien hoe men de leukste wens- en menukaarten kan maken. Daarnaast zijn ook nog een aantal mensen uit de wijk met hun smakelijke en leuke producten op het evenement aanwezig.

Genoeg ingrediënten dus voor een verrassend en smakelijk feest!