WINKELCENTRUM VATHORST TRAKTEERT DIT JAAR NOG EENMAAL!

Het jaar 2019 is bijna ten einde, het jaar waarin winkelcentrum Vathorst haar 10-jarig bestaan vierde. En ze sluiten hun feestjaar ‘knallend’ af want op zaterdag 21 december wordt het Grote Kerstcadeau feest georganiseerd! 

Doe je op die dag boodschappen? Dan kan je meedoen met deze verrassingstraktatie. Van 11.00 tot 15.00 uur staat er namelijk op het plein aan de Cruquius een feestelijke stand met tal van cadeaudozen.

Op vertoon van jouw kassabon met een aankoopbedrag van minimaal € 5,00 en gedaan tussen de 16e en 21ste december ontvang je hier een lotnummer.

Lotingen vinden vervolgens plaats om 11.30, 12.30, 13.30 en 14.30 uur.

Ben je aanwezig op één van de trekkingstijden en heb je een winnend lotnummer in handen dan mag je een doos uitkiezen waarvan de inhoudt de prijs is. De prijzen – ter beschikking gesteld en ingekocht bij de winkeliers – kunnen variëren van een handdoekenset, een luxe kaaspakket, een fles wijn, een cadeaubon van een supermarkt etc. Het blijft dus spannend tot het laatste moment, maar het is hoe dan ook altijd prijs! 

In de laatste ronde gaat de hoofdprijs eruit en dit betreft een shoptegoed t.w.v. € 400,-

En iedereen die heeft meegedaan in de voorgaande rondes maakt weer kans. Éen voorwaarde: je dient fysiek aanwezig te zijn. Met de winnaar zal aansluitend meteen geshopt gaan worden in de winkel(s) van zijn/haar keuze. 

Winkelen is nog nooit zo leuk geweest! Doe mee en wie weet heb jij een fantastisch kerstfeest!

De winkeliers van Vathorst wensen iedereen bij deze heel fijne en sfeervolle kerstdagen en een in alle opzichten goed 2020.