Nieuws

'Samen een bijdrage leveren aan een schone, zwerfafvalvrije leefomgeving,' daar willen wij als Matchpoint aan meewerken. Samen met het bedrijfsleven, de gemeente, onderwijsinstellingen, actieve bewoners en de passant op straat.

Het Keurmerk Veilig Ondernemen maakt het mogelijk om op een gestructureerde manier de veiligheid van o.a. winkelgebieden te verbeteren.
Op zaterdag 14 april houdt Concertorkest Juliana Amersfoort haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Dit jaar zal dat in Hart van Vathorst zijn. Het thema is Top 2000 waardoor een avond gevuld wordt met bekende nummers uit de jaarlijkse toplijst.
Rabobank Amersfoort Eemland start een nieuw samenwerkingsverband: Woonadvies Centrum.
Hart van Vathorst heeft werk voor een aantal enthousiaste collega’s
Ziet u vrijdagmorgen 23 maart kinderen rommel van de straat en grasveldjes opruimen in de wijk Vathorst? Dan zijn dat leerlingen van basisschool Boulevard 410 en Dok12! Ze gaan op pad om hun wijk schoner te maken.
Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart organiseert het Oranje Fonds voor de 14e keer NLdoet. Ook Hart van Vathorst organiseert leuke klussen om iets voor een ander te kunnen doen en bovendien leuke nieuwe mensen te leren kennen. Op 10 maart staat de koffie klaar voor alle vrijwilligers.
Winkelcentrum Vathorst krijgt er een fantastische supermarkt bij!
Groot nieuws!!
Fietsshop Vathorst (vroeger Fietscity) gaat verhuizen binnen winkelcentrum Vathorst!!
Groot nieuws!! Schermgebroken.nl gaat verbouwen en uitbreiden.
Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Winkelcentrum Vathorst van 12.00 tot 17.00 uur.
Hieronder de koopzondagen van 2018 van Winkelcentrum Vathorst op een rijtje.
Wat was het een fantastische avond! Gelukkig hebben we de foto's nog! Bekijk hier alle gemaakte foto's van het Moonlight Shopping event van zaterdag 4 november!
2 Van 3