Beste Bloemenwinkel van de provincie Utrecht in Vathorst

Over de afgelopen maanden is het programma De Beste van Nederland per provincie een zoektocht gestart naar de beste bloemenwinkel van de betreffende provincie. Middels mysterie shoppers, klantreviews en onderzoek naar de winkel zijn kort geleden de winnaars bekend geworden. Met veel trots kunnen wij u mededelen dat Bijzonder Bloemen Amersfoort zich De Beste Bloemenwinkel van de provincie Utrecht mag noemen.

Bijzonder Bloemen Amersfoort is een hippe en exclusieve bloemenzaak in de wijk Vathorst. Ongeveer drie jaar geleden is de uitdaging van Joëlle Serier hier begonnen. Een winkelconcept waar een bloemenbeleving centraal staat, met aandacht voor de klant. Ambachtelijke handgemaakte potten, bijzondere vazen en prachtige bloemen. Klanten kunnen kiezen uit zorgvuldig samengestelde boeketten of zelf een boeket samenstellen.

Een ontzettend mooie beloning voor het team Bijzonder Bloemen Amersfoort. Van harte gefeliciteerd Joëlle en team!

De aankomende weken zal Bijzonder Bloemen meedoen voor de landelijke overwinning. Op zaterdag 4 februari zullen de vlog filmpjes van de verschillende provincie winnaars op RTL te zien zijn, door middel van stemmen wordt de uiteindelijke winnaar gekozen. We hopen op veel stemmen van onze klanten.

Alle ontwikkelingen, filmpjes en acties zijn te volgen via de facebook account van Bijzonder Bloemen.