Excursie winkelgebied Vathorst door architect

Architect en stedenbouwkundige Rop van Loenhout is in opdracht van OBV verantwoordelijk voor het ontwerp van het winkelcentrum en de inpassing ervan in de woonomgeving.

In 2007 startte de bouw van de eerste fase van het winkelgebied. Nu ruim tien jaar later wordt druk gebouwd aan de vierde fase, richting het NS-Station Vathorst. Winkelen, wonen, sport, scholen, zorg, cultuur en horeca worden er gemengd en dat zorgt voor variatie en verrassing. 

De ontvangst vindt plaats om 11.00 uur in de hal van Hart van Vathorst, Angelinapolder 3 in Vathorst, waar ook de grote maquettes van zowel het Masterplan als van het Stedenbouwkundigplan te zien zijn. Deze zijn normaal gesproken niet voor publiek te bezichtigen! Na een inleiding door Van Loenhout volgt een wandeling met toelichting die ongeveer 2 uur duurt. Deze excursie is voor iedereen interessant; voor bewoners, geïnteresseerden en vakmensen. Aanmelden voor de (gratis) excursie kan tot en met vrijdag 15 juni: 033-4511012 of via i-centrum@vathorst.com