Lekker wonen in Vathorst!

Start Woonadvies Centrum ‘Lekker wonen in Vathorst’ 

 

Zaterdag 7 april start in Vathorst een nieuw samenwerkingsverband van Rabobank Amersfoort Eemland, 033 Energie, BPD, Conflict Experts en BolscherBrugDeijl Notarissen. Een Woonadvies Centrum waar geïnteresseerden terecht kunnen met allerlei woonvragen. Denk hierbij niet alleen aan vragen over woningaanbod, een hypotheek of alles wat komt kijken bij de aankoop van een woning, maar ook aan energiezuinig en duurzaam wonen of wat te doen bij een echtscheiding. Allerlei zaken rondom wonen op één plek bij elkaar aan de Wouda 13 in Amersfoort.

 

Kennis en kunde over de woningmarkt gebundeld

Directeur Particulieren en Private Banking Rabobank Amersfoort Eemland Dick van Rhee licht toe: ‘De huizenmarkt in Amersfoort is krap en dynamisch. En in Vathorst worden de komende tijd nog nieuwe woningen gebouwd. Daarom willen we graag hier aanwezig zijn. En dat doen we niet alleen. Met relevante partijen brengen we kennis en kunde over de woningmarkt samen in Vathorst onder de naam ‘Lekker wonen in Vathorst’. Ons pand aan de Wouda delen we dan ook met anderen. We willen regelmatig met elkaar thema avonden organiseren over relevante actuele onderwerpen rond wonen voor ieder die geïnteresseerd is.

 

Openingstijden
Het Woonadvies Centrum start op zaterdag 7 april tijdens de NVM Open Huizendag en is geopend op dinsdag van 13:00 tot 20:00 uur, woensdag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur. Financieel adviseurs van Rabobank zijn tijdens deze openingstijden aanwezig.

 

www.lekkerwoneninvathorst.nl