Top2000 in Hart van Vathorst

 

 

Top2000 in Hart van Vathorst

Concertorkest Juliana verzorgt optreden samen met bewoners Hart van Vathorst

Op zaterdag 14 april houdt Concertorkest Juliana Amersfoort haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Dit jaar zal dat in Hart van Vathorst zijn. Het thema is Top 2000 waardoor een avond gevuld wordt met bekende nummers uit de jaarlijkse toplijst.
Uiteraard ko
mt “Bohemian Rhapsody” aan bod. Maar ook klassiekers als “Une belle Histoire”; “Het Dorp” of “Mac Arthur Parc” en een medley van Joe Cocker songs staan op het programma. Muzikaal wordt Juliana ondersteund door een combo bestaande uit gitaar, basgitaar en toetsen. Daarnaast zijn er solisten uit het eigen orkest.

Het concert vindt plaats in Hart van Vathorst. Dit geeft het optreden een speciaal tintje. In Hart van Vathorst wonen onder andere mensen met een verstandelijke beperking en niet-aangeboren hersenletsel. Enkele bewoners zullen tijdens het concert helpen om de avond in goede banen te leiden.

Concertorkest Juliana bestaat uit zo’n 50 muzikanten die gemiddeld 40 jaar muziekervaring hebben. Deze cijfers vermenigvuldigd maakt dat ook in dit verband het thema Top2000 toepasselijk is.

Datum: zaterdag 14 april 2018
Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Entree: 10 euro, kaarten te bestellen via
concertorkest@juliana-amersfoort.nl Locatie: Hart van Vathorst, Angelinapolder 3 Amersfoort