Winkelcentrum Vathorst vierde 10-jarig jubileum!

Verjaardagstaart van Proof Bakery

De ambachtelijke bakkers van Proof Bakery hadden een speciale verjaardagstaart verzorgd. Terwijl de Turfstampers het Lang Zullen Ze Leven speelden, sneed het bestuur de taart klokslag 11.00 uur om deze vervolgens uit te delen aan het publiek. Er werd gesmikkeld en gesmuld en het feest kon beginnen!

 

Een geslaagd feestje!

De winkeliers van Winkelcentrum Vathorst verzorgden in en voor hun winkel mini-feestjes zoals een verjaardagsactie met 10% extra korting of een kraam voor de deur met lekkers. Voor de kleinste bezoekers konden zich vermaken met o.a. cupcakes versieren, plaats nemen in het kleinste reuzenrad van Nederland, of een hair do krijgen van de zingende kapsters. Hostesses trakteerden jong én oud op hoedjes, toeters, slingers en hapjes. Er werd gezongen en gedanst. Iedereen was in een feeststemming!

 

Nog meer traktaties op de Wereldmarkt

Een feestje is natuurlijk niet compleet met alleen maar taart. Daarom was ook de Wereldmarkt aanwezig, waar de verjaardagsvisite kan genieten van lekkers uit wel 10 verschillende landen! Deze Wereldmarkt was een initiatief van inwoners uit de wijk die speciaal voor het verjaarsdagsfeest lekkers uit eigen keuken hadden meegenomen

Aangenaam kennis gemaakt te hebben met het Icoon/Scholen in de Kunst

Icoon/Scholen in de Kunst organiseerde een Open Huis. Zij vulde het feestelijke programma aan met een Open Huis waar iedereen welkom was en waar men op deze wijze kennis kond maken met deze culturele instelling en haar veelzijdige aanbod. Viool- en saxofoonleerlingen lieten zich van hun beste kant horen, er werden o.a. hiphop en breakdance demonstraties gegeven en middels het op de foto gaan met een muziekinstrument werd de kennismaking met Icoon/Scholen in de Kunst vastgelegd.

 

Er mocht gedanst worden en dat werd gedaan

Werden de smaakpapillen getrakteerd, ook de oren mochten meegenieten. We noemden het podium al even. Dit prachtige podium stond niet zonder reden op het Cruquiusplein. Er was namelijk de gehele dag live muziek te horen. Al zittend in de zon en genietend van hapjes en drankjes kon men luisteren naar pianoman Lodewijk van der Linden die gouden hits speelde. Kayla Aimee en May Hollerman zongen de zon uit de hemel en fanatiekelingen konden meedoen aan een heuse stoelendans en een salsa workshop, gegeven door ML DanceCentre. Swingende beats all over dus!

 

Een knallende afsluiter met OG3NE

Tot slot werd de verjaardagsvisite getrakteerd op een swingend optreden van OG3NE. Er werd gezongen en gesprongen en niet alleen door de drie muzikale zusjes, ook het publiek deed volop mee. Na afloop nam het OG3NE ook nog uitgebreid de tijd om met fans op de foto te gaan. Reken maar dat veel bezoekers enorm blij naar huiswaarts gingen.

Het Grote Verjaardagfeest werd mogelijk gemaakt door de winkeliersvereniging Vathorst, A.S.R., OBV (Ontwikkelingsbedrijf Vathorst), Hart van Vathorst en Icoon/Scholen in de Kunst.

Kijk op www.winkelcentrumvathorst.nl voor alle informatie en bekijk de Facebookpagina @winkelcentrumvathorst voor de foto’s.