Evenementen

Zaterdag 26 augustus staat winkelcentrum Vathorst in het teken van de kunst. Op diverse plekken in het gehele winkelcentrum zijn dan verschillende kunstvormen te bewonderen!
Vader opgelet! Doe op zaterdag 17 juni tussen 11.00 - 15.00 uur mee met 'Papa's reuze dobbelspel' en maak kans op fraaie prijzen!
Mama’s zijn goud waard, dat staat als een paal boven water. En daarom lopen er op zaterdag 13 mei tussen 11:00 en 15:00 uur twee ‘golden girls’ in het winkelcentrum met gouden enveloppen!
Nog even en het klinkt ‘Oranje boven!’ Want op donderdag 27 april viert Koning Willem-Alexander weer zijn verjaardag. Het is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk om het feestgedruis in de binnenstad mee te maken maar waarom zou je ook want o.a. in de Amersfoortse wijk Vathorst wordt ook gewoon een oer-Hollandse Koningsdag gevierd. De ‘beroemde’ kinderkleedjesmarkt is natuurlijk een vast onderdeel, maar ook muziek, entertainment, sfeervolle horeca én gezellige drukte. Bereid je voor op het feest der feesten in het bruisende hart van de wijk Vathorst.
Doe op 8 april a.s. een aankoop van minimaal € 5,- en krijg bij de Paasstand op het Leeghwaterplein op vertoon van de kassabon een gratis doosje eieren.
Doe een aankoop bij één van onze winkeliers, deponeer jouw kassabon van min. € 5,00 én voorzien van naam, telefoonnummer en e-mailadres in de actiebrievenbus bij Albert Heijn, Jumbo of Lidl in ons winkelcentrum en maak kans op een Sinterklaaszak vol cadeautjes!
Vrijdag 11 november is de dag dat een kind met een Sint Maarten lampion lopen mag. En niets is leuker dan met een zelfgemaakte lampion langs de deuren gaan. Daarom organiseert ons winkelcentrum op zaterdag 5 november a.s. een workshop lampion versieren voor kinderen in de basisschoolleeftijd.
AMERSFOORT – Zaterdag 27 augustus staat winkelcentrum Vathorst in het teken van het End of Summer feest, met als thema Verrassen en Proeven! Het is een evenement voor de wijk, maar ook met deelnemers uit de wijk!
Schiet jij het perfecte plaatje voor Winkelcentrum Vathorst? De twee grote fotodoeken met daarop een aantal ondernemers van Winkelcentrum Vathorst; ze zijn haast niet meer weg te denken. Maar de Winkeliersvereniging heeft besloten dat ze vervangen gaan worden! En dit gaat gebeuren door middel van een fotowedstrijd waaraan jong en oud mag meedoen. Wie weet schiet jij het perfecte plaatje en ziet iedereen jouw foto straks op de fotodoeken!
Jaaaa, we mogen weer Koningsdag vieren, hoe fijn is dat! En dus kleurt ons winkelcentrum op woensdag 27 april weer rood-wit-blauw-oranje! De ‘beroemde’ kinderkleedjesmarkt is natuurlijk een vast onderdeel, maar ook muziek, entertainment, sfeervolle horeca én gezellige drukte.
Valentijnsdag is de dag van de liefde en dat moet gevierd worden. Ga daarom naar onze Facebookpagina, vertel ons bij de betreffende Facebook post jullie love story – die leuk, lief, ontroerend, hilarisch mag zijn- en win!
Op zaterdag 27 november werden tal van niets vermoedende mensen weer verrast door onze Surprise Shopper.
1 Van 2