Evenementen

Op zaterdag 27 april viert Koning Willem-Alexander zijn verjaardag en dat betekent dat het feest weer losbarst in Winkelcentrum Vathorst! De ‘beroemde’ kinderkleedjesmarkt is inmiddels traditie, maar ook voor muziek, entertainment, sfeervolle horeca én gezellige drukte ben je bij ons aan het juiste adres. Bereid je voor op het feest der feesten in het bruisende hart van de wijk Vathorst!
Op paaszaterdag lopen er tussen 11.00 - 15.00 uur twee paashostesses rond in het winkelcentrum. Spot jij ze? Grijp dan je kans! Want pak jij een ‘gouden’ ei uit het mandje dan win je shoptegoed van één van de winkeliers!
Ook dit jaar ben je voor alle kerstinkopen natuurlijk weer aan het juiste adres in Winkelcentrum Vathorst! Op zaterdag 16 en 23 december zorgen verschillende activiteiten voor een absolute kerstsfeer in het centrum. Lees snel verder!
Op zaterdag 25 november en 2 december vinden er leuke sinterklaasactiviteiten plaats in Winkelcentrum Vathorst!
Kom gezellig knutselen tijdens de Sint Maarten workshop op zaterdag 5 oktober tussen 11.00 - 15.00 uur!
Zaterdag 26 augustus staat winkelcentrum Vathorst in het teken van de kunst. Op diverse plekken in het gehele winkelcentrum zijn dan verschillende kunstvormen te bewonderen!
Vader opgelet! Doe op zaterdag 17 juni tussen 11.00 - 15.00 uur mee met 'Papa's reuze dobbelspel' en maak kans op fraaie prijzen!
Mama’s zijn goud waard, dat staat als een paal boven water. En daarom lopen er op zaterdag 13 mei tussen 11:00 en 15:00 uur twee ‘golden girls’ in het winkelcentrum met gouden enveloppen!
Nog even en het klinkt ‘Oranje boven!’ Want op donderdag 27 april viert Koning Willem-Alexander weer zijn verjaardag. Het is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk om het feestgedruis in de binnenstad mee te maken maar waarom zou je ook want o.a. in de Amersfoortse wijk Vathorst wordt ook gewoon een oer-Hollandse Koningsdag gevierd. De ‘beroemde’ kinderkleedjesmarkt is natuurlijk een vast onderdeel, maar ook muziek, entertainment, sfeervolle horeca én gezellige drukte. Bereid je voor op het feest der feesten in het bruisende hart van de wijk Vathorst.
Doe op 8 april a.s. een aankoop van minimaal € 5,- en krijg bij de Paasstand op het Leeghwaterplein op vertoon van de kassabon een gratis doosje eieren.
Doe een aankoop bij één van onze winkeliers, deponeer jouw kassabon van min. € 5,00 én voorzien van naam, telefoonnummer en e-mailadres in de actiebrievenbus bij Albert Heijn, Jumbo of Lidl in ons winkelcentrum en maak kans op een Sinterklaaszak vol cadeautjes!
Vrijdag 11 november is de dag dat een kind met een Sint Maarten lampion lopen mag. En niets is leuker dan met een zelfgemaakte lampion langs de deuren gaan. Daarom organiseert ons winkelcentrum op zaterdag 5 november a.s. een workshop lampion versieren voor kinderen in de basisschoolleeftijd.
1 Van 2