Nieuws

Van 30 juli tot en met 3 augustus opent in Hart van Vathorst de Torteltuin. De tuin, bekend van de boeken over Pluk van de Pettenflet van Annie M.G. Schmidt, is te bezoeken door kinderen van 2 tot en met 10 jaar samen met hun ouders, opa’s, oma’s of andere volwassene.
Proof Bakery opent op zaterdag 23 juni officieel haar deuren! De opening wordt verricht door niemand minder dan Rudolph van Veen!
De sale is van start gegaan bij terStal! Klik snel verder voor een overzicht!
Op zaterdag 16 juni organiseert i-Centrum Vathorst i.s.m. architect Rop van Loenhout een interessante excursie door het centrale winkelgebied van Vathorst Amersfoort.
'Samen een bijdrage leveren aan een schone, zwerfafvalvrije leefomgeving,' daar willen wij als Matchpoint aan meewerken. Samen met het bedrijfsleven, de gemeente, onderwijsinstellingen, actieve bewoners en de passant op straat.

Het Keurmerk Veilig Ondernemen maakt het mogelijk om op een gestructureerde manier de veiligheid van o.a. winkelgebieden te verbeteren.
Op zaterdag 14 april houdt Concertorkest Juliana Amersfoort haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Dit jaar zal dat in Hart van Vathorst zijn. Het thema is Top 2000 waardoor een avond gevuld wordt met bekende nummers uit de jaarlijkse toplijst.
Rabobank Amersfoort Eemland start een nieuw samenwerkingsverband: Woonadvies Centrum.
Hart van Vathorst heeft werk voor een aantal enthousiaste collega’s
Ziet u vrijdagmorgen 23 maart kinderen rommel van de straat en grasveldjes opruimen in de wijk Vathorst? Dan zijn dat leerlingen van basisschool Boulevard 410 en Dok12! Ze gaan op pad om hun wijk schoner te maken.
Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart organiseert het Oranje Fonds voor de 14e keer NLdoet. Ook Hart van Vathorst organiseert leuke klussen om iets voor een ander te kunnen doen en bovendien leuke nieuwe mensen te leren kennen. Op 10 maart staat de koffie klaar voor alle vrijwilligers.
Winkelcentrum Vathorst krijgt er een fantastische supermarkt bij!
1 From 3