Nieuws

Zowel tijdens de paasdagen als op Koningsdag voeren een aantal ondernemers in het winkelcentrum aangepaste openingstijden.
Deze week zijn de werkzaamheden aan Rotonde 9 gestart. De werkzaamheden om Rotonde 9 om te bouwen naar een voorrangsplein zijn opgedeeld in 4 fasen. Lees verder.
Naar aanleiding van het parkeerbeleid van de gemeente Amersfoort heeft de gemeente besloten een referendum te houden over het voorgenomen besluit. Voor dit referendum zijn veel handtekeningen nodig die alleen op papier geldig zijn. Bij de ondernemers in Winkelcentrum Vathorst ligt een officiële tekenlijst van de gemeente Amersfoort.
De zomer staat voor de deur en daar hoort natuurlijk een overheerlijk ambachtelijk schepijsje bij van Panino di Pino! Om de zonnige dagen te vieren, maak jij nu kans een zomer lang gratis van dit overheerlijke ijs te kunnen genieten.
Tijdens Hemelvaart en Pinksteren voeren een aantal winkels aangepaste openingstijden. Klik verder voor een overzicht.
Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies; het kan allemaal bij de ondernemers van Winkelcentrum Vathorst!
Proof Bakery in Vathorst heeft uit handen van Miljuschka Witzenhausen een prachtige award in ontvangst mogen nemen. Namelijk de Gouden Croissant voor de állerlekkerste croissant volgens de tv-kok, foodie en presentatrice.
Primera Vathorst eigenaar Jeroen Brandsen kan het nog steeds niet bevatten. Hij heeft hoogstwaarschijnlijk zelf het papiertje verkocht in zijn winkel in Amersfoort dat zondagnacht opeens 30 miljoen waard bleek te zijn. 'Ik heb er altijd van gedroomd dat het een keer zou gebeuren.'
Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid zijn tot tenminste 14 januari 2022 alleen de essentiële winkels - zoals de supermarkten, bakkers, slager, dierenwinkel, drogisterijen, opticiens en audiciens tot max 20:00 uur geopend in ons winkelcentrum. De openingstijd verschilt per winkel.
Vanaf 6 november 2021 is het dragen van een mondkapje in publieke ruimtes, dus ook in supermarkten en andere winkelers, helaas weer verplicht. Volgens de voorschriften moet een mondkapje de neus en mond volledig bedekken en moet het ontworpen zijn om de verspreiding van virussen tegen te gaan.
Deze maand staat er een leuk artikel over het winkelcentrum in het magazine "Beleef Vathorst"!
Met trots kunnen wij melden dat ons winkelcentrum de tweede ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen heeft behaald. Gaby de Ruiter van het Centrum van Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) onthulde het certificaat samen met betrokken partijen op Winkelcentrum Vathorst.
1 Van 2