Nieuws

Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid zijn tot tenminste 14 januari 2022 alleen de essentiële winkels - zoals de supermarkten, bakkers, slager, dierenwinkel, drogisterijen, opticiens en audiciens tot max 20:00 uur geopend in ons winkelcentrum. De openingstijd verschilt per winkel.
Vanaf 6 november 2021 is het dragen van een mondkapje in publieke ruimtes, dus ook in supermarkten en andere winkelers, helaas weer verplicht. Volgens de voorschriften moet een mondkapje de neus en mond volledig bedekken en moet het ontworpen zijn om de verspreiding van virussen tegen te gaan.
Deze maand staat er een leuk artikel over het winkelcentrum in het magazine "Beleef Vathorst"!
Met trots kunnen wij melden dat ons winkelcentrum de tweede ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen heeft behaald. Gaby de Ruiter van het Centrum van Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) onthulde het certificaat samen met betrokken partijen op Winkelcentrum Vathorst.
Op zondag 23 en maandag 24 mei is het Pinksteren. Hierbij delen wij een overzicht van de winkels die in ieder geval geopend zijn op één of beide dagen.
Bij diverse winkels bestel je nu via Click & Collect, we leggen nog even uit hoe dat werkt!
Vanaf woensdag 10 februari 2021 is het mogelijk om jouw bestellingen bij niet-essentiële winkels af te halen. Hiervoor gelden echter wel wat regels.
Vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in publieke ruimtes verplicht.
Graag brengen we je op de hoogte van de huidige maatregelen in het winkelcentrum.
Om het winkelen nog een extra boost te geven heeft het winkelcentrum een flyer laten maken met voordeelcoupons van diverse winkeliers.
Het zijn uitdagende tijden voor mensen over de gehele wereld. We begrijpen uiteraard jouw zorgen met betrekking tot het Coronavirus COVID-19.